Muurverf Verfroller

Maral Verf Online
 
 
 

Muurverf VerfrollerMuurverfrollers

De Muurverfrollers zijn perfecte rollers voor standaard muren en plafonds zoals pleisterwerk en glasweefselbehang en voor grovere werkzaamheden zoals structuurwanden, spachtelputz, sierpleisten en bakstenen ondergronden. Deze muurverfrollers zijn na gebruik uit te spoelen en geschikt voor meerdere klussen.

Welke muurverfroller voor welke klus?

De Nylon murrverfrollers zijn geschikt voor gladde en licht gestructureerde ondergronden zoals pleisterwerk, glasweefsel, fijn spachtelputz, beton en reeds geschilderde bakstenen. De Synthex muurverfrollers hebben een lange poolhoogte* (poolhoogte 21 mm) en zijn geschikt voor het schilderen van grove ondergronden zoals sierpleisters, grof spachtelputz en ruig baksteen. Door de langere poolhoogte komt de verf goed in de poriën.
Beide soorten muurverfrollers zijn verkrijgbaar in verschillende maten vanaf 10cm tot en met 25cm

Bij maralverfonline.nl heeft u naast de keuze uit een ruim assortiment verf en kleuren ook volop keuze uit aanvullende schildermaterialen, waaronder beitsen, grondverf en primers, folie en tape, verdunning en reiniging, vulmiddelen, lijmen, kitten en schildersgereedschap.