maralverfonline.nl verkoopt verf van Maral Coatings en verf gerelateerde artikelen

Maral Verf Online
 
 
 

Als u verf voor 15:00 uur bestelt en u betaald de order vooruit via uw bank of u geeft aan onder rembours, dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis*.  De bezorgdagen zijn dinsdag t/m zaterdag. U kunt aangeven of op uw eigen adres wilt laten bezorgen of op een alternatief adres, zoals uw werkadres. Dit kan 1 tot 2 werkdagen duren. (klik hier voor bestellen vanuit België)

(* = zie hieronder: producten met levertijd)

De kosten van het laten bezorgen
Wij bezorgen elke bestelling van € 125.00 of meer gratis bij u thuis in heel Nederland.Voor orders kleiner dan € 125,00 rekenen wij € 6.50 verzendkosten.Voor orders kleiner dan € 50,00 rekenen wij € 21.72 verzendkosten.

Tijdstip van bezorging
Wij kunnen helaas geen exacte tijd aangeven van het bezorgmoment. Wel ontvangt u rond 20:00 uur op de avond vóór de bezorgdag een e-mail
 
Wat te doen als u niet thuis bent

Mocht u niet thuis zijn dan wordt het pakket bij uw buren aangeboden. Mocht u niet thuis zijn en wilt u liever niet dat uw pakket bij de buren wordt bezorgd vermeld dit dan als opmerking. Daarna volgt er een 2e bezorgpoging. Als de aflevering van het pakket niet mogelijk was dan kunt u deze binnen 3 weken afhalen bij het postkantoor.

Producten met levertijd
Wij leveren sommige producten met levertijd. Hierbij geldt: voor 12:00 besteld is binnen 48 uur in huis. Dit geldt voor de gehele bestelling. De levertijd wordt altijd bij het product vermeld.